Superleuk dat je een bestelling hebt gedaan bij ons!

Verzenden:

Levertijd: 1 werkdag ( bestel je voor 15u dan wordt jouw pakje dezelfde dag verzonden).

De leverkosten zijn gratis naar NL & BE vanaf een bestelwaarde van €70, anders is het €6 zendkosten.

Tijdens feestdagen en vakantieperiodes kan het zijn dat er vertragingen oplopen. In dit geval gelden de verzendregels van BPOST.

Je ontvangt altijd een track & trace mail van ons, waar je jouw pakket kan volgen.

Wij doen er alles aan om het pakket op het opgegeven adres te leveren. Indien het adres niet klopt en het pakket retour wordt gestuurd, dient er te alle tijde een bedrag betaald te worden van €7.

Retour:

Bedenktijd: 14 dagen!

Heb je iets verkeerd besteld of is het product beschadigd toegekomen. Dan heb je aller tijden recht om dit retour te doen.

Foutieve producten ontvangen? Controleer altijd eerst jouw bestelling, voordat je ze in gebruik gaat nemen. De producten mogen niet onrechtmatig in gebruik worden genomen en vervolgens aangemeld worden voor retour. Het gaat om hygiënische producten, die niet meer verkocht kunnen worden.

Wanneer je ervoor kiest het product terug te sturen, zal het product met alle geleverde toebehoren, in originele staat en verpakking, ongebruikt en onbeschadigd aan The Mack geretourneerd moeten worden.

Let op: het product mag niet beschadigd, gebruikt of geopend zijn en moet in de originele verpakking zitten.

Wij adviseren ten aller tijden je pakket aangetekend retour te sturen omdat je dan verzekerd bent. Het risico van het retour zenden ligt altijd bij jou

Mocht je het product willen ruilen voor een ander product zullen de kosten voor het opnieuw versturen van het juiste product voor eigen rekening zijn.

Producten besteld zonder een huidanalyse of advies over de producten en toch een allergische of ongewenste reactie? Dan zijn wij hier niet aansprakelijk voor.

Het kan voorkomen dat je het product laat vallen, gelukkig kunnen sommige producten tegen een stootje. Maar niet allemaal! Pompjes, glas en de dermarollers zijn hele gevoelige producten. Voor vallen en stoten zijn wij niet verantwoordelijk en kunnen wij helaas niks voor je betekenen. Wees dus zuinig op je producten en leg ze goed en veilig weg na gebruik.

Wanneer blijkt dat een product opzettelijk is beschadigd, zullen wij dit ook niet vergoeden.

Retouraanvraag: mail naar info@themack.be

Retourskosten: is voor de klant en kan niet doorgerekend worden aan ons.