ONS TEAM

The Mack is een gerenommeerd schoonheidssalon in Lokeren, opgericht door de getalenteerde Mehtap. Zo biedt Ceren en Mehtap een breed scala aan schoonheidsbehandelingen, van gezichts- en lichaamsbehandelingen tot manicures en pedicures. Met jarenlange ervaring en passie voor hun vak, zorgen Mehtap en Ceren ervoor dat hun klanten zich op hun best voelen. The Mack staat bekend om hun professionele service en sfeervolle ambiance. Of je nu wilt ontspannen of jezelf wilt verwennen met een metamorfose, The Mack is de plek om te zijn.

Schoonheidssalon The Mack biedt een breed scala aan schoonheidsbehandelingen, van nagelverzorging tot gezichtsbehandelingen en massages. Klanten kunnen genieten van gepersonaliseerde behandelingen afgestemd op hun specifieke behoeften en voorkeuren. Het salon is gevestigd in een comfortabele en ontspannen omgeving en het personeel is professioneel en vriendelijk. Het beschikt ook over moderne apparatuur en hoogwaardige producten van gerenommeerde merken om de beste resultaten te garanderen. Bovendien hanteert The Mack redelijke prijzen en biedt het regelmatig promoties aan in blokken van meerdere sessies.

Wat andere van ons zeggen

Testimonials

Ben je ook benieuwd naar wat onze klanten van onze service vinden? Lees het hieronder.

5/5

Heel vriendelijk personeel en altijd zeer tevreden over de behandelingen met de beste producten. Zeker aan te raden!

Sibel Capan
5/5

Supervriendelijke mensen, top producten 💗

Medine
5/5

Voor de gezichtsbehandeling krijg ik telkens super professioneel advies! Ik ga ook voor laser behandelingen en je ziet na 1-2 sessies

Aleyna Kurtulus